Wiegmatras

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Wiegmatras

Een wiegmatras is erg belangrijk, want een baby brengt het grootste deel van de dag liggend door. Wist u dat een baby in zijn eerste levensjaar ruim 6000 uren slaapt?! Een baby bevindt zich in zijn eerst levensjaar nog in de sensomotorische fase. In deze fase wordt de basis gelegd voor verdere ontwikkelingen. Een goede nachtrust is hierbij van belang. Voor ieder wiegje dat in onze webshop aangeboden wordt, is een passend wiegmatras beschikbaar.

 

Een wiegmatras van polyether

Een wiegmatras kan gemaakt zijn van verschillende soorten materialen. Wiegjes.eu biedt wiegmatrassen die bestaan uit polyether. Polyether zorgt ervoor dat een wiegmatras comfort biedt. Polyether is een product met een open celstructuur. Deze structuur zorgt ervoor dat vocht snel uit het wiegmatras wordt gevoerd. Ondanks dat polyether in het wiegmatras goed ventilerend is, isoleert het tegelijkertijd ook warmte; de lichaamstemperatuur wordt zo gemakkelijk vastgehouden. De polyethersoort is goed afgestemd op de wiegmatrassen, wat er voor zorgt dat de wiegmatrassen lang hun hardheid, veerkracht en dikte behouden. Het gebruik van polyether in het wiegmatras zorgt ervoor dat het matras stofvrij is.

 

De aanschaf van een wiegmatras

Weeg bij de aanschaf van een wiegmatras de volgende punten mee:

  • Kies voor een comfortabel wiegmatras voor een optimale ondersteuning van het lichaam
  • Een uitstekend ventilerende wiegmatras is van groot belang voor zowel de gezondheid als de veiligheid van de baby
  • De soepelheid van het materiaal, omdat de baby veel beweegt in zijn slaap
  • Kies de maat die perfect in uw wiegje past, ruimte overhouden is gevaarlijk
  • Vergeet de aanschaf van een lekkere Wiegdeken niet.

 

Tijdens het selecteren van ons aanbod, is er rekening gehouden met deze punten. De wiegmatrassen die wij aanbieden, zijn dus van uitstekende kwaliteit en comfort.

 

Een wiegmatras online bestellen

Op iedere wiegmatras die wordt aangeboden op wiegjes, is de laagste prijs garantie van toepassing. Voor EUR 4,95 verzenden wij, binnen drie dagen, uw wiegmatras naar België of Nederland. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op!