Woood wiegjes

Tijdelijk niet in voorraad.

Woood wiegjes

Bent u opzoek naar Woood wiegjes voor uw kleintje? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Ook de Woood wiegjesis opgenomen in het assortiment van wiegjes.eu. De variant die aangeboden wordt is Woood wiegjes Hoog. De wiegjes is gemaakt van massief grenen en verkrijgbaar in de kleur wit. De afmeting van de wiegjes is: 108 x 47 x 87 cm. De wiegjes wordt exclusief wiegmatras geleverd. Het matrasje dat in de Woood wiegjes past, heeft een afmeting van : 40 x 80 cm. Doordat de Woood wiegjes op hoge pootjes staat, hoeft u nauwelijks te bukken! De Woood wiegjes is gemakkelijk te monteren, dankzij de handige gebruiksaanwijzing.

 

Woood wiegjeslabel

De Woood wiegjes vallen onder het welbekende merk ‘Woood’. Woood biedt verschillende meubelen aan voor in de woon-, eet- en slaapkamer. De meubelen die Woood op de markt brengt, worden ingedeeld in verschillende series. Eind januari 2014, bracht Woood een nieuwe collectie stoelen op de markt. Tijdens de internationale meubelbeurs IMM in Keulen, zijn de nieuwe meubelen gelanceerd. De nieuwe collection Woood stoelen zijn nu ook online te bestellen!

 

Woood wiegjes in de media

De Woood wieg is gespoten in de nieuwe spuiterij afdeling. Via de officiële Woood site, kunnen er diverse filmpjes bekeken worden, zoals over de nieuwe spuiterij afdeling. In november 2013 heeft de producent van de Woood wiegjes een nieuwe spuiterij afdeling ontwikkelt, inclusief een nieuwe spuitinstallatie. Dankzij deze nieuwe spuitinstallatie, wordt er een betere en milieuvriendelijkere productie gerealiseerd.

 

Schaf hier uw Woood wiegjes aan

Heeft u gekozen voor de Woood wieg hoog? Koop deze dan via wiegjes.eu. Onze webshop biedt u de laagste prijs en een uitstekende service. Uw Woood wiegjes is binnen 3 werkdagen bij u thuis. Valt de Woood wiegjes toch niet in de smaak? Bij wiegjes.eu kunt u eventueel uw aankoop omruilen. Nog vragen of wilt u advies? Ons enthousiaste team staat klaar!