Lodger wiegdeken

Tijdelijk niet in voorraad.

Lodger wiegdeken in ons aanbod

De Lodger wiegdeken Baby Dreamer is te verkrijgen bij wiegjes.eu. De Lodger wiegdeken is een goed geprijsde wiegdeken, die te verkrijgen is in de kleuren: grijs, zwart, roze en blauw. De ideale afmetingen van de Lodger wiegdeken zijn als volgt: 75 x 100 centimeter, zo kunt u het bedje van uw baby kort en strak opmaken. De Lodger wiegdeken bestaat 100% uit katoen. Ook kan de Lodger wiegdeken gebruikt worden als ledikantdeken of voor in uw kinderwagen.

 

Lodger wiegdeken

De Lodger wiegdeken is afkomstig uit de voortdurende zoektocht naar vernieuwing. In 1999 kwam het eerste product van Lodger op de markt. Lodger betekend in het Nederlands letterlijk ‘kamerbewoner’, wat staat voor een baby die als het ware woont in de producten, net zoals in de buik van de moeder. De missie van Lodger is om de het leven van jonge ouders ‘easygoing’ te maken. Zij doen dit door innovatieve en originele producten te ontwikkelen, die hun flexibiliteit en mobiliteit bieden. Comfort en veiligheid voor uw kind staat hoog in het vandaal. Lodger split hun assortment op in 2 delen: Lodger on the go en Lodger at home. De Lodger wiegdeken valt onder de categorie Lodger at home. Naast de Lodger wiegdeken biedt wiegje.eu andere producten uit het assortiment van Lodger. Bekijk snel onze webshop!

 

Bestel hier uw Lodger wiegdeken

Heeft u een keus uit Lodger wiegdeken kunnen maken? Op wiegjes.eu vindt u een ruim aanbod wiegdekens. Naast het uiterlijk is ook de veiligheid van een Lodger wiegdeken belangrijk. Die wiegdekens die Lodger biedt zijn van een uitstekende kwaliteit en bieden veiligheid en comfort voor uw baby. De Lodger wiegdeken is te verkrijgen in verschillende kleuren, zo zit er altijd wel een passende kleur voor uw zoontje of dochtertje bij. Als u de Lodger wiegdeken bij wiegjes.eu koopt, bent u verzekerd van de laagste prijs en de beste service. Ook wordt u bestelling razend snel geleverd.