Happy Baby wiegjes

Tijdelijk niet in voorraad.

Happy Baby wieg

Happy Baby wiegjes biedt ook een mooie reis Happy Baby wieg. De reiswieg Rif Rotan greywash kan ook als draagwieg gebruikt worden, door de zwart leren draagbanden. Zo kunt u uw kleintje veilig overal mee na toe nemen. De Happy Baby wieg bestaat uit een stevige bodem en prachtig vlechtwerk. De wieg is niet geschikt voor vervoer in de auto. Afmetingen van de Happy Baby wieg zijn als volgt: 88 x 45 x 31 centimeter. De Happy Baby wieg Rif Rotan heeft een netto gewicht van 4 kg. Die reiswieg wordt geleverd exclusief matras, bekleding binnenzijde en standaard. Deze zijn los verkrijgbaar in de wiegjes webshop.

 

Happy Baby wieg standaard

Voor de Happy Baby wieg is ook een standaard verkrijgbaar op wiegjes.eu. Het standaard is gemaakt van metaal en is in hoogte verstelbaar. Het mooie standaard is afgewerkt met sierlijke bolknopjes en zwarte lak. Het stevige wiegstandaard is voor de Happy Baby wiegjes: Claro, Rif en Divino. Het is van belang dat het standaard op een stabiele ondergrond staat. Zet de Happy Baby wieg stevig vast tussen de beugels. Het standaard heeft de volgende afmetingen: 62 x 53 x 71 centimeter en heeft een netto gewicht van 5.6 kg. Tip: Maak het standaard schoon met een vochtige doek.

 

Happy Baby wieg bekleding

Ook is de Happy Baby wieg bekleding te verkrijgen bij wiegjes.eu. De witte bekleding bestaat uit een wiegmatras en de bekleding voor de wieg Rif Rotan. De bekleding heeft een uitsparing voor de draagbanden. De Happy Baby wieg bekleding is gemaakt van 100% katoen en heeft een Hollow Fiber vulling. Deze vulling is luchtdoorlatend.

 

Bestel uw Happy Baby wieg compleet

Bestel bij wiegjes.eu al de benodigdheden voor de Happy Baby wieg. De complete wieg is een prachtige slaapplek voor uw baby. Bij wiegje.eu wordt de complete Happy Baby wieg Rif Rotan aangeboden tegen de scherpste prijs en beste service.