Colorfull Collection wiegjes

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Colorful Collection in ons assortiment

Ook het assortiment van de Colorful Collection wiegjes is te vinden op wiegjes.eu. De producten die op wiegjes.eu uit het Colorful Collection assortiment te vinden zijn, zijn wiegjes en matrasjes. Colorful Collection biedt een breed assortiment voor de kleintjes. Andere artikelen, zoals babykamers, kinderstoelen en traphekjes zijn te vinden op onze andere relevante webshops.

 

Colorful Collection wiegjes

Colorful Collection biedt twee soorten wiegjes. Als eerste de klassieke grapi wieg. Deze dergelijke baby wieg voldoet aan alle veiligheidseisen. Het wiegje heeft een leuke print. De afmeting van het wieg je 70 x 40 x 173 (incl. sluier) cm. Het wiegje wordt geleverd inclusief wiegmatras en bekleding. Als tweede biedt Colorful Collection leuke gewone wiegjes. De wiegjes zijn uitgevoerd in felle kleuren en verkrijgbaar in de kleuren; Lime, Pink en Antraciet. Deze felle kleurtjes zijn lekker fleurig en brengen sfeer in de kamer van uw baby. De afmeting van het wiegje: 84 x 45 x 80 cm. De wiegjes van Colorful collection kunnen bij wiegjes.eu als compleet pakket worden gekocht (een wiegje + deken + laken + hoeslaken + matras).

 

Colorful Collection matrasjes

Colorful collection biedt de twee soorten matrasjes, deze behoren bij de verschillende soorten wiegjes. Het matrasje voor de Colorful Collection klassieke grapi wieg heeft een vulling van polyether, dankzij de vulling is het matras door ademend en anti-allergisch. de hoes is van badstof en gemakkelijk afneembaar, zo kan deze mee gewassen worden. Het matras is 6 cm dik. Als tweede wordt het matrasje van Colorful Collection aangeboden voor de gewone wieg. De vulling van het matras is van polyether, wat dooradembaar en anti-allergisch is. De hoes is gemaakt van een afneembare badstof en voelt heerlijk zacht aan. Het matrasje is 6 cm dik. De afmeting van het matras is 90 x 45 cm.

 

Bestel hier uw Colorful Collection artikelen

Als u een keus heeft kunnen maken binnen de Colorful Collection, bestel uw artikelen dan bij wiegjes.eu. Wij bieden u de laagste prijs garantie. Daarnaast staan onze enthousiaste medewerkers klaar om u een uitstekende service te bieden. Heeft u nog vragen of wilt advies? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bevat de Colorfull collection niet wat u wilt? Bekijk dan de Royal Collection wiegjes eens.