Childwood wiegjes

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Childwood in ons assortiment

Verschillende producten uit het Childwood assortiment worden op wiegjes.eu aangeboden, zoals: wiegjes en wiegmatrassen. De nieuwste collectie binnen Childwood is de Child home collection. Neem snel een kijkje in het assortiment. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem gerust contact met ons op of raadpleeg onze keuzehulp.

 

Childwood wieg

De Childwood wiegjes uit de Child home collection zijn iets groter dan een standaard babywiegje. Dit wiegje kan rechtstreeks tegen het bed van de moeder geplaatst worden. Het wiegje is daardoor erg geschikt voor moeders die borstvoeding geven of die hun kindje tijdens de nacht dichtbij zich willen hebben. De zijkanten van het wiegje kunnen versteld worden, zodat het wiegje perfect aansluit bij het bed van de moeder. De afmeting: 94 x 54 x 85. Ook biedt Childwood een andere mooie wieg. Deze wieg is gemaakt van beukenhout en is verkrijgbaar in de kleur naturel. De spijlen van de wieg zijn rond en de Childwood wieg is geschikt voor baby’s tot een leeftijd van ongeveer 6 maanden. De afmetingen van de wieg is 40 x 90 cm. Beide soorten wiegen zijn gemakkelijk in gebruik en een uitstekende keuze.

 

Childwood matras

De Childwood matrassen die worden aangeboden zijn onderdeel van de Child home collection wiegjes. Een Childwood matras heeft een afmeting van 90 x 50 cm en is geschikt voor een wieg aan de bedkant. Het Childwood matras is gemaakt van hoogwaardig polyether. De Childwood wiegmatras is los te verkrijgen of in combinatie met een hoes. Het Childwood matras is een uitstekend matras, die en optimaal slaapcomfort biedt aan uw baby.

 

Uw Childwood producten online kopen

Koop uw Childwood producten op wiegjes.eu. Op wiegjes worden de beste producten aangeboden tegen de laagste prijs. U betaalt veilig met één van de betaalmethodes. Voor slechts €4,95 bezorgen wij snel uw bestelling. Biedt Childwood niet wat u zoekt? Kijkt u dan eens bij Chicco wiegjes.