Child Home Collection wiegjes

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Child home collection in ons aanbod

De wiegjes van de Child Home Collection zijn nieuw in ons aanbod. Wij bieden de wieg Bedkant Stone Grey en -Wit van de Child Home Collection aan, deze nieuwe types wiegen zorgen ervoor dat uw kindje op een veilige wijze dichtbij u kan liggen. Dit is erg handig voor als u uw kindje in de nacht borstvoeding wilt geven of wanneer u de band tussen u en uw kind wilt versterken. U kunt de wieg verstellen met de 3 standen of deze volledige verwijderen. De wieg is gemaakt van beuken, heeft een afmeting van 94 x 54 x 85 centimeter en is te verkrijgen in de kleuren wit en grey.

 

Child home collection

De Child Home Collection is onderdeel van het merk Childwood by Childhome Belgium. Childwood biedt een divers assortiment aan baby artikelen. Ook deze artikelen zijn opgenomen in de webshop van wiegjes.eu. Voor artikelen als babykamers, klein meubilair, veiligheidsproducten, verzorging en accessoires kunt u terecht bij onze andere relevante webshops. De nieuwste collectie binnen Childwood wiegjes is de Child Home Collection Naast Childwood, bestaat er ook nog het merk Child Wheels. Child Wheels biedt een breed assortiment wandelwagens, reisbedden, autostoelen, stoelen en accessoires. Ook hiervoor kunt u terecht bij onze andere relevante webhops. Deze zijn te vinden in het rechtse menu.

 

Tips bij aanschaf van een wiegje

Hier volgen een aantal tips bij de aanschaf van een wiegje:

  • Houd rekening met de Europese wet- en regelgeving, zodat uw wiegje een veilige slaapplek is voor uw kindje.
  • Zorg ervoor dat het wiegje past bij de stijl van de gehele baby kamer.
  • Schaf ook andere benodigdheden aan voor uw wiegje, zoals een wiegmatras, een wieglaken of –deken, een hoeslaken en eventueel andere accessoires om het compleet te maken.

 

Uw Child home collection wieg online bestellen

Heeft u gekozen voor de bedkant wieg uit de Child Home collection? Deze kunt u gemakkelijk en snel bestellen bij wiegjes.eu. Onze webshop biedt u uitstekende service en de laagste prijs. Binnen drie werkdagen heeft u uw bestelling binnen. Mocht u niet tevreden zijn met uw bestelling, neem dan gerust contact met ons op! Is de Child home collection niet wat u zoekt? Neem eens een kijkje bij de Royal Collection!