Chicco wiegjes

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Chicco in ons assortiment

Chicco wordt ook aangeboden in ons assortiment. Chicco heeft een groot aanbod voor baby’s en kinderen tot een leeftijd van 36 maanden. Zo bieden ze bijvoorbeeld wandelwagens, speelgoed, wiegjes, kleding, flessen, slabbetjes… De missie van Chicco is om iedere baby te doen glimlachen. De producten van Chicco zijn te vinden bij wiegjes.eu en in onze andere webshops. Is Chicco niet wat u zoekt? Bekijk de Royal Collection eens! Neem snel een kijkje!

 

Chicco wieg Next2Me

De Chicco wieg Next 2 Me is in de kleur beige is een evolutief ‘co-sleeping’- wiegje. Dat wil zeggen dat uw baby s ‘nachts dicht bij u kan zijn en toch in zijn eigen wiegje ligt. De nabijheid van het wiegje maakt borstvoeding in de nacht makkelijker. Ook de band tussen uw kindje en u wordt versterkt en de nachten zijn rustiger voor iedereen.

 

Kenmerken Chicco wieg Next2Me

Chicco wieg Next2Me is voorzien van een veilig bevestigingssysteem dat eenvoudig aan uw bed vast te maken is. Het is op 6 standen verstelbaar (van 35cm tot 52 cm) om zich aan de hoogte van het bed van de ouders aan te passen. De Chicco wieg kan ook op half-hellende stand vastgemaakt worden om de vertering te bevorderen, beter te ademen en oprispingen na de maaltijden te voorkomen. De Chicco wieg is voorzien van zachte en gevoerde wanden, deze zijn gemakkelijk te verwijderen zodat ze eenvoudig mee gewassen kunnen worden.

 

Het matras is 5 cm dik en de Chicco wieg heeft een raampje in het netweefsel voor een optimale verluchting en om het visueel contact tussen ouder en kind te behouden. Uitgerust met twee wielen met remmen en twee antislip steunvoeten voor een veilig gebruik. Chicco wieg Next2Me heeft een lichte structuur, eenvoudig te monteren en te demonteren. Met de meegeleverde opbergtas kunt u de wieg dus gemakkelijk overal mee naar toe nemen, zodat uw kindje in zijn eigen vertrouwde bedje ligt. Het matras heeft de volgende afmeting: 86 x 50 x 5 cm.