Bebies First wiegjes

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Het assortiment Bebies First

Producten van Bebies First kunnen niet ontbreken op wiegjes.eu. Bebies First is een merk, wat diverse artikelen verkoopt voor baby’s. Het assortiment is heel breed, van wiegjes en wiegmatrassen tot complete babykamers. Bebies First gaat voor een veilige omgeving voor uw baby, zodat hij/zij onder de juiste omstandigheden kan opgroeien. Wiegjes.eu biedt u een uitgebreid assortiment van Bebies First.

 

Bebies First wieg

De Bebies First wiegjes zijn te verkrijgen in verschillende stijlen. Zo is er een wiegje te vinden, te verkrijgen in de kleur naturel. Ook biedt Bebies First mooie en schattige witte traditionele wiegjes, deze zijn te verkrijgen in een variant met of zonder wieltjes. Wieltjes onder de wieg biedt het grote voordeel dat deze gemakkelijk en snel te verplaatsen is. Zo kunt u de wieg van uw baby verplaatsen van kamer. Door het veelzijdige assortiment van Bebies Firs, vindt u altijd wel een wiegje dat past bij de stijl van de babykamer.

 

Bebies First wieg matras

De wiegmatrassen van Bebies First zijn te verkrijgen in een afmeting van 80 x 40 centimeter, met een dikte van 4 centimeter. De matrasjes zijn verzien van een afneembare katoenen tijk. Deze tijk is gemakkelijk van het matras te verwijderen en stopt u zo mee in de wasmachine. De Bebies First wieg matras is gemaakt van polyether. Deze soort materiaal zorgt ervoor dat het wiegmatras goed ventileert en isoleert. Zo slaapt uw baby op een veilige en comfortabel matras.

 

Een Bebies First wieg matras bestellen

Heeft u gekozen voor een Bebies First wiegmatras? Bestel deze dan gemakkelijk en snel bij wiegjes.eu. Wiegjes.eu biedt u de beste matrassen tegen de scherpste prijs. Voor slechts €4,95 wordt u Bebies First matras verzonden en snel bij u thuis geleverd. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Biedt bebies first niet wat u zoekt? Kijk dan eens bij Happy Baby