Aerosleep wiegjes

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Aerosleep matras Protect

De Aerosleep matras is een bekend matras voor in de wiegjes. Een Aerosleep matras mag daarom niet ontbreken in ons ruime assortiment matrassen. Wij hebben het beste model van de Aerosleep matras speciaal voor u geselecteerd en bieden het aan voor de scherpste prijs. Neem dus snel een kijkje in de webshop van wiegjes.eu.

 

Aerosleep matras

Het Aerosleep matras wordt sinds 1987 aangeboden voor baby’s. De missie van Aerosleep is om baby’s veilig te laten slapen. Aerosleep blijft haar producten verder ontwikkelen. Hierbij staan waarden als verantwoordelijkheid, integriteit, medische bewustzijn, vernieuwd en innovatie centraal. De Aerosleep wieg biedt uw baby de best mogelijke slaapomgeving, zodat ook u gerust kunt zijn.

 

De voordelen van een Aerosleep matras

Het Aerosleep matras biedt een complete slaapoplossing voor uw baby, waarbij veiligheid en hygiëne centraal staan. Waarom een Aerosleep matras?

  • De Aerosleep matras bestaat uit een 3D-honginggraad structuur. Deze structuur zorgt ervoor dat uw kindje rustig kan doorademen wanneer hij/zij op de buik terechtkomt.
  • Het matrasje bestaat uit koudschuim. Deze stevige structuur biedt iedere baby een perfecte rug ondersteuning.
  • Het is niet nodig om het Aerosleep matras te behandelen tegen allergenen en bacteriën. Het matras is namelijk een combinatie van 3D-technologie, een waterdichte laag en een absorberende laag. Dit zorgt ervoor dat uw baby op een natuurlijke manier slaapt.
  • De matrashoes is gemakkelijk af te risten en kan zo gemakkelijk mee gewassen worden.

Het is belangrijk dat u het matrasje, net als uw eigen matras, regelmatig omkeert in de lengte én in de breedte. Zo wordt het matrasje niet steeds op dezelfde plekken belast.

 

Bestel nu uw Aerosleep matras

Uw Aerosleep matras bestelt u gemakkelijk en snel bij wiegjes.eu. Nadat we uw bestelling hebben ontvangen, zal de levering binnen 3 werkdagen plaats vinden. Zo kunnen u en uw baby snel genieten van het veilige Aerosleep matras. Uw bestelling wordt afgeleverd voor €4,95 in Nederland of België. Mocht u ergens ontevreden over zijn? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen . Is de Aerosleep matras niks voor u? Neem dan eens een kijkje bij de Colorfull Collection.