SleepCarrier Windcover Black Opal
  • SleepCarrier Original met SleepCarrier Windcover Black Opal
  • SleepCarrier Windcover Black Opal

SleepCarrier Windcover Black Opal

Hulp met keuze? Bel: 013-5359443

SleepCarrier Windcover Black Opal

De SleepCarrier Windcover is de ideale accessoire voor de SleepCarrier Original. De Windcover zorgt ervoor dat uw baby heerlijk warm en beschut in de SleepCarrier kan liggen. 
De Windcover is gemakkelijk aan de SleepCarrier te te maken en door de rits snel te openen en te sluiten. De Windcober is gevoerd met heerlijk warme fleece en kan gewassen worden op 40 graden. 

Meer informatie
Minder informatie
€ 59,00

In voorraad

€ 59,00

In voorraad

Uitgebreide informatie

SleepCarrier Windcover Black Opal

Eigenschappen:
- Geschikt voor de SleepCarrier Original
- Wasbaar op 40 graden
- Gevoerd met fleece

Verzenden

Verzenden

Wanneer u bij Wiegjes.eu een wieg, matrasje of wieg accessoire heeft gekocht, dan wordt dit de dag nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen naar u verzonden. U heeft de bestelling gewoonlijk binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Wiegjes.eu kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Wiegjes.eu gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht.

Betalen

Betalen

Bij Wiegjes.eu kunt u op diverse manieren betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven