Wiegje | Contact opnemen met de wiegjes specialist?

Wiegjes.eu is de goedkoopste webwinkel van Nederland en België voor uw baby wiegje en wiegje accessoires! Met een betere service dan in een fysieke winkel en dat tegen internetprijzen! Het spreekt voor zich dat Wiegjes.eu beschikt over het meest scherp geprijsde en meest uitgebreide assortiment wiegjes en wiegje accessoires. Daarbij proberen wij alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van baby wiegjes te bieden. 

Mocht u contact willen opnemen met Wiegjes.eu dan kan dat op de volgende manieren:

Via het contactformulier. Vul dit formulier zo volledig mogelijk in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Wanneer uw wiegje of wieg accessoires gebreken vertoont, kunt u dit ook via ons contactformulier melden, onder vermelding van uw ordernummer. U kunt deze ook direct richten aan service@babysupershop.eu. Wilt u zo vriendelijk zijn om hierbij een foto van de gebreken aan het wiegje ter begeleiding mee te zenden? Dit zal ons helpen om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Telefonisch kunt u ons bereiken via: 013-5359443. De telefonisten van Wiegjes.eu staan van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur telefonisch voor u klaar. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier gebruiken, waarop u binnen 2 werkdagen een reactie mag verwachten. Ook per email kunt u met onze klantenservice medewerkers in contact komen. Stuur uw email naar verkoop@babysupershop.eu. 

Daarnaast kunt u ook regelmatig uw vragen over wiegen en wiegjes stellen via de live chat. De klantenservice zal u advies op maat kunnen geven!

Een brief naar Wiegjes.eu kan gericht worden aan: Afdeling Klantenservice, Groenstraat 139-03, 5021 LL, Tilburg, Nederland

Overige contactinformatie

IBAN: NL77 RABO 0170 5128 35 t.n.v. Babysupershop B.V. 

Wiegjes.eu is een van de handelsnamen van Babysupershop BV. Babysupershop BV staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54983665.

Het BTW nummer van Babysupershop BV is NL851516506B01.