Wieglaken

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

44 artikel(en)

Hoeslaken wieg

Een wieglaken is onderdeel van het baby beddengoed en daarom biedt ook wiegjes.eu wieglakentjes aan. De soorten wieglakentjes die wiegjes.eu aanbiedt, zijn gemaakt van katoen. De voordelen van wieglaken gemaakt van katoen, is dat katoen sterk ademend, vochtregulerend en duurzaam is. Het merk wieglaken die wiegjes.eu aanbiedt, is van het merk Funnies. De wieglakens zijn te verkrijgen in printjes of leuke teksten voor zowel jongens als meisje.

 

Functies van een wieglaken

Een wieglaken heeft als voornaamste functie dat u uw baby strak kan instoppen. Dit heeft als voordeel dat uw baby minder snel onder de dekens terecht komt. Daarnaast is een wieglaken een aanvullende en leuke accessoires voor uw baby beddengoed.. Een wieglaken maakt het nestje van uw baby compleet.

 

Tips bij aanschaf van een wieglaken

Het is van belang dat u bij de aanschaf van een wieglaken rekening houdt met de volgende punten:

  • Kies uw wieglaken uit op basis van de wiegdeken, hoeslaken en wieg. Zo zorg je ervoor dat alles in dezelfde stijl is aangekleed.
  • Hou rekening met de afmeting van de wieglaken. Zorg dat deze goed aansluit met de afmeting van de wiegdeken. Mocht de wieglaken wat te groot zijn, sla deze dan nooit dubbel, maar vouw hem onder het matras.
  • Het is belangrijk dat u kiest voor een wieglaken gemaakt van katoen. Katoen is ademend, waardoor uw baby niet kan stikken.

 

Een wieglaken online bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken? Bestel dan snel en gemakkelijk uw wieglaken bij wiegjes.eu. Uw bestelling wordt snel bezorgd voor slechts €4,95 in Nederland of België. Op iedere wieglaken die wordt aangeboden op wiegjes.eu, is de laagste prijs garantie van toepassing. Bedenkt u zich na de aankoop? Dat is bij wiegjes.eu geen probleem. Het ruilen van artikelen of het terug krijgen van uw aankoopbedrag is mogelijk. Is er iets niet duidelijk? Neem dan contact met ons op!