Wiegdeken

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-60 of 100

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wiegdeken

Een wiegdeken is onderdeel van het baby beddengoed. De soorten wiegdekens die wiegjes.eu aanbiedt, zijn voornamelijk gemaakt van katoen. De voordelen van een katoenen wiegdeken is dat katoen sterk ademend is, vochtregulerend en duurzaam. De merken wiegdekens die wiegjes.eu aanbiedt, zijn: Lodger, Baby’s Only en Koeka.

Het belang van een wiegdeken

Een wiegdeken heeft verschillende belangen voor uw baby. De belangrijkste reden van een wiegdeken is dat hij warmte geeft aan uw baby. Daarnaast moet een wiegdeken mooi zijn, staan bij de stijl van het wiegje en passen bij de baby kamer in zijn geheel. Ook is de kwaliteit van een wiegdeken belangrijk, het wiegdekentje moet gewassen worden en moet een tijdje mee kunnen gaan. De wiegdekens die wiegjes.eu aanbiedt, zijn kwalitatief allemaal goed. De wiegdekentjes verschillen wel in design, afmeting, merk en prijs.

 

Het gebruik van een wiegdeken

Er volgen een aantal tips over het gebruik van een wiegdeken.

  • Maak het wiegje met de wiegdeken kort op: uw baby ligt met zijn voetjes dicht bij het voeteneind en het wiegdeken reikt tot zijn schouders.
  • Mocht de wiegdeken wat te groot zijn, vouw het dan nooit dubbel, maar vouw de deken onder het matras.
  • Of een wiegdekentje warm genoeg is voor uw baby, hangt af van de kamertemperatuur en de dikte van de wiegdeken.
  • Was de wiegdeken op 60 graden. Bij deze temperatuur sterft de huisstofmijt.

 

Een wiegdeken online bestellen

Bestel nu u wiegdeken op wiegjes.eu. Op onze webshop is de laagste prijs garantie van toepassing. Wij verzenden u bestelling zo snel mogelijk voor €4,95 naar Nederland of België. Het eventueel ruilen van artikelen of geld terug is mogelijk. Neemt u ook eens een kijkje in onze relevante webshops! Nog vragen? Neem gerust contact met ons op.