Hoeslaken wieg

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Hoeslaken wieg

Een hoeslaken wieg is onmisbaar in het wiegje van uw baby. Een hoeslaken wieg biedt verschillende functies en zorgt voor een comfortabele en veilige slaaphouding van uw baby. In ons aanbod zijn alle hoeslakens gemaakt van Tricot. Tricot is een stof gemaakt van fijn breiwerk. Het voordeel van een tricot hoeslaken, is dat de stof meer rek heeft en elastischer is dan weefsel. Door de rekbaarheid van de stof Tricot, gaan de hoeslakens lang mee en is een Tricot hoeslaken een duurzame keuze.

 

Het assortiment hoeslaken wieg

De hoeslaken wieg in ons assortiment hebben alle een afmeting van 40x80 en zijn geschikt voor elk wiegmatras. Ons assortiment biedt vele verschillende kleuren hoeslakens, zodat er voor iedere stijl wieg en babykamer wel een hoeslaken bij zit. Bekijk dus snel ons assortiment hoeslakens!

 

De functies van een hoeslaken wieg

De voornaamste functie van een hoeslaken wieg is dat het laken de wiegmatras beschermt tegen vuiligheid en vocht. Een hoeslaken wieg blijft goed zitten, omdat er elastiek omheen zit. Een hoeslaken wieg wordt over het algemeen vaker gewassen dan het wiegmatras en zo houdt een hoeslaken het wiegje lekker fris voor uw baby. Was de hoeslaken op 60 graden, zodat de huisstofmijt uit de hoeslaken is. De hoeslaken wieg is geschikt voor in de droogtrommel. Ook ligt het wiegje voor de baby lekkerder, wanneer er een hoeslaken over het wiegmatras zit.

 

Bestel uw hoeslaken wieg online

Heeft u een keus uit de hoeslaken wieg kunnen maken? Bestel dan snel en gemakkelijk uw hoeslaken wieg op wiegjes.eu tegen de scherpste prijs. De hoeslakens zijn op voorraad en direct uit voorraad leverbaar. Daardoor verzendt wiegjes.eu uw bestelling snel naar Nederland of België voor €4,95. Mocht u zich toch bedenken na de aankoop, laat het ons weten. U kunt dan uw gekochte product ruilen of uw aankoopbedrag terug krijgen. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.